ΨΑΡΡΗΣ ΗΛΙΑΣ Featured

https://www.toothnew.gr/media/reviews/photos/thumbnail/130x130c/3e/32/69/PSARRIS-bio-46-1397653226.jpg
 
0.0
 
0.0 (0)
5882   0   9   0   0   0
  Add Media

Πρόσθετες Πληροφορίες

Ειδικότητα
Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο

Τοποθεσία

Χώρα
Ελλάδα
Διεύθυνση
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 70
Νομός
Αττικής
Περιοχή
Ελληνικό

Επικοινωνία

Τηλέφωνο
210 96 00 519, 210 96 16 149
Fax
210 96 00 519
Ιστοσελίδα
E-mail
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Instagram

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το εργαστήριο μας βρίσκεται στην Άνω Γλυφάδα και είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα και τελευταίας τεχνολογίας αναλώσιμα υλικά . Ασχολούμαστε αποκλειστικά με την ακίνητη προσθετική και ειδικότερα με τις ολοκεραμικές και επιεμφυτευματικές αποκαταστάσεις. Στόχος μας είναι η αναπαραγωγή προσθετικών εργασιών με άρτια λειτουργικότητα και αισθητική λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες και τις επιθυμίες κάθε ασθενή.

Ο κ. Ηλίας Ψαρρής γεννήθηκε στην Καρδίτσα, μεγάλωσε στην Αθήνα και ασχολείται με την Οδοντοτεχνική από το 1985.

Διατηρεί οδοντοτεχνικό εργαστήριο στην Άνω Γλυφάδα και ειδικεύεται στις ολοκεραμικές και επιεμφυτευματικές αποκαταστάσεις.

Εκπαιδεύτηκε στην εταιρεία Degussa στη Γερμανία, σε ότι αφορά τα κράματα και τη δομή τους, τα συστήματα χύτευσης,τους συνδέσμους και τις τηλεσκοπικές εργασίες και επί 2 χρόνια διατηρούσε το πιλοτικό εργαστήριο της Degussa στην Ελλάδα.

Ακολούθησε η εκπαιδευσή του στον τομέα των κραμάτων και των τηλεσκοπικών εργασιών στη Métaux Précieux SA Métalor στην Ελβετία.Μετά από την εκπαίδευση του στο σύστημα μεταλλοκεραμικής της Creation στο εργαστήριο του κ. Will Geller στην Ελβετία, ανέλαβε το πιλοτικό εργαστήριο της εταιρείας στην Ελλάδα για 4 χρόνια.

Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στα κεραμικά υλικά της Ιαπωνικής εταιρείας SHOFU στο εργαστήριο του κ.Dominique Olivier,στη Γαλλία.

Τα τελευταία δεκαπέντε και πλέον χρόνια έχει αναλάβει το πιλοτικό εργαστήριο της εταιρείας SHOFU στην Ελλάδα και συμμετέχει ενεργά στην εξέλιξη των υλικών της λαμβάνοντας μέρος σε workshops που διοργανώνονται για το σκοπό αυτό στο εξωτερικό ,με τη συμμετοχή επιλεγμένων πιλοτικών εργαστηριών από όλο τον κόσμο.

Είναι πολλές φορές ομιλητής σε ημερίδες και συνέδρια,δημοσιεύει άρθρα σε περιοδικά και διοργανώνει σεμινάρια και επιδείξεις στο εργαστήριο για συναδέλφους οδοντοτεχνίτες με ποικίλα θέματα.

Εργασίες

Photos

Map

Swap Start/End

Κριτικές Χρηστών

Δεν υπάρχουν κριτικές χρηστών για αυτή την εγγραφή.