ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Featured

https://www.toothnew.gr/media/reviews/photos/thumbnail/130x130c/94/3a/ad/logo-eufraimidi-63-1422614569.jpg
 
0.0
 
0.0 (0)
6406   0   7   0   0   0
  Add Media
logo-eufraimidi.jpg

Πρόσθετες Πληροφορίες

Ειδικότητα
Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο

Τοποθεσία

Χώρα
Ελλάδα
Διεύθυνση
Κωνσταντινουπόλεως 161
Τ.κ
104 41
Νομός
Αττικής
Περιοχή
Γκάζι

Επικοινωνία

Τηλέφωνο
210 52 45 261 & 210 52 45 377
Ιστοσελίδα
E-mail
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

   

Το οδοντοτεχνικό εργαστήριο Π. Ευφραιμίδης & Σια Ο.Ε. είναι μια δυναμική εταιρία, η οποία διακρίνεται για την πολύχρονη πείρα της και παράδοση.

Εδρεύει στην Αθήνα ενώ ιδρύθηκε το έτος 1975 από τον Ευφραιμίδη Μάρκο και παραδόθηκε το έτος 1989 στους υιούς του Μάνθο και Πέτρο. Η εταιρία μας πραγματοποιεί κάθε είδους κατασκευές, όπως οι ολοκεραμικές στεφάνες , οδοντοστοιχίες ολικές - μερικές Thermosens από άθραυστο υλικό της Ολλανδικής Εταιρείας Vertex, επιεμφυτευματικές και αισθητικές αποκαταστάσεις, νάρθηκες λεύκανσης, βρυγμού, emax, μονολιθικά ζιργκόνια, όπως και κάθε άλλη οδοντοτεχνική κατασκευή.

Το προσωπικό μας απαρτίζεται από μια επιλεγμένη ομάδα έμπειρων και άρτια καταρτισμένων τεχνιτών, οι οποίοι εφαρμόζουν την φιλοσοφία της επιχείρησης, στο να εργάζονται με ζήλο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας υλικά αρίστης ποιότητας.

Μέχρι σήμερα η επιχείρηση έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα δίκτυο συνεργαζόμενων οδοντιάτρων και εργαστηρίων σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας τα πλέον αξιόπιστα αποτελέσματα σε θέματα προσθετικής ( προϊόντα υψηλών προδιαγραφών ), έτσι ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις αυστηρές ανάγκες ποιότητας του χώρου υγείας που απευθύνονται και προορίζονται.

Η βασική αρχή της εταιρίας είναι η ποιοτική εργασία και η σχέση εμπιστοσύνης ενώ παράλληλα στόχος μας είναι η δημιουργία των κατάλληλων παραμέτρων που να μας καθιστούν ευέλικτους στις παγκόσμιες εξελίξεις.
Παρέχουμε
-Ποιότητα
-Τεχνογνωσία
-Υλικά υψηλών προδιαγραφών
-Σχέση εμπιστοσύνης
-Χαμηλό κοστολόγιο
- Γρήγορους χρόνους παράδοσης
-Εγγύηση και διάθεση για δημιουργία !

Εργασίες

Photos

Map

Swap Start/End

Κριτικές Χρηστών

Δεν υπάρχουν κριτικές χρηστών για αυτή την εγγραφή.