Τέχνη & Χρώμα ΠΑΠΑΦΛΩΡΑΤΟΣ Δ.- ΠΟΔΑΡΑΣ Α.- ΣΠΥΡΙΑΔΟΥ Μ. Ο.Ε.

Τέχνη & Χρώμα ΠΑΠΑΦΛΩΡΑΤΟΣ Δ.- ΠΟΔΑΡΑΣ Α.- ΣΠΥΡΙΑΔΟΥ Μ. Ο.Ε. Featured

https://www.toothnew.gr/media/reviews/photos/thumbnail/130x130c/35/00/24/newlogo-25-1602156981.jpg
 
0.0
 
0.0 (0)
5290   0   18   0   0   0
  Add Media

Πρόσθετες Πληροφορίες

Ειδικότητα
Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο

Τοποθεσία

Χώρα
Ελλάδα
Διεύθυνση
Κωνσταντίνου Καραμανλή 145
Τ.κ
542 49
Περιοχή
Χαριλάου
Πόλη
Θεσσαλονίκη

Επικοινωνία

Τηλέφωνο
2310 315 145, 2310 323 122
Fax
2310 322 925
Ιστοσελίδα
E-mail
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το εργαστήριο μας παρέχει υψηλής ποιότητας εργασίες, με τη χρήση σύγχρονων μηχανήματων, τελευταίας τεχνολογίας, από καταρτισμένους Οδοντοτεχνίτες, ότι ακριβώς χρειάζεται ένα σύγχρονο οδοντιατρείο τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. 

Όλες οι εργασίες μας γίνονται με τη χρήση CAD/CAM συστημάτων στο Μilling Μachine της Imes-Icore, στο Laser Fusion 3D Printer μετάλλου της OR Laser και στον 3D Printer της EnvisionTEC.

Επιπλέον διαθέτουμε επιστημονική ομάδα, έτοιμη να συζητήσει μαζί σας τα τεχνικά θέματα που αφορούν τις εργασίες σας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ

Το υπερσύγχρονο εργαστήριο ΤΕΧΝΗ & ΧΡΩΜΑ εδρεύει στην Θεσσαλονίκη από το 1980 και αποτελεί ένα από τα πιο άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια της Ελλάδος. H πολυετή εμπειρία μας και οι επιστημονικές μας γνώσεις είναι το κλειδί που οδηγεί στην παροχή εργασιών υψηλών προδιαγραφών και την κάλυψή των απαιτήσεων των συνεργατών μας. Ποιότητα, καινοτομία, αξιοπιστία, εξέλιξη είναι κάποιες από τις λέξεις που μας χαρακτηρίζουν οι μακροχρόνιοι συνεργάτες μας.

 

Πιστοποιημένη ποιότητα

Το εργαστήριο μας είναι πιστοποιημένο με το πρότυπο διαχείρισης ποιότητάς EN:ISO 9001:2015 και EN:ISO 13485:2016 που αφορά ιατρο-τεχνολογικά προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Περισσότερες πληροφορίες για εμάς εδώ.

 

 

 

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Το εργαστήριο μας αποτελείται από εξειδικευμένο προσωπικό άρτια εκπαιδευμένο με πληθώρα σεμιναρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η επιστημονική μας ομάδα αποτελείται από 5 εμπείρους οδοντοτεχνίτες.

Δημήτρης Παπαφλωράτος
Γεννήθηκε στην Κατερίνη. Σπούδασε στην τεχνική σχολή Γαληνός στην Θεσσαλονίκη όπου μετά το πέρας των σπουδών εντάχθηκε στο διδακτικό προσωπικό της, στο μάθημα των πρακτικών εργαστήριων. Αφού εργάστηκε σε διάφορα εργαστήρια της Θεσσαλονίκης, το 1980 άνοιξε το δικό του εργαστήριο. Παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια στην Ελλάδα και σε διάφορες χώρες της Ευρώπης γιατί πιστεύει στην διαρκή επιμόρφωση πάνω στις νέες τεχνολογίες.

Αθανάσιος Ποδάρας
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Μόλις τελείωσε το σχολείο εργάστηκε σε οδοντοτεχνικό εργαστήριο και ανακάλυψε την αγάπη του για την τέχνη του οδοντοτεχνίτη. Άνοιξε το δικό του εργαστήριο το 1979 και έκτοτε την εξασκεί με μεράκι και δημιουργικότητα. Παρακολούθει σεμινάρια στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και εξειδικεύεται στις ολοκεραμικές αποκαταστάσεις.

Μαργαρίτα Σπυριάδου
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στην τεχνική σχολή Γαληνός στην Θεσσαλονίκη, έπειτα εργάστηκε σε διάφορα εργαστήρια της Θεσσαλονίκης και το 1980 άνοιξε το δικό της εργαστήριο. Παρακολουθεί σεμινάρια στην τόσο στην Ελλάδα και σε διάφορες χώρες της Ευρώπης. Εξειδικεύεται στις Οδοντοστοιχίες και είναι υπεύθυνη για το σύστημα CAD-CAM του εργαστήριου.

Ιωάννης Ποδάρας
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, σπούδασε οδοντοτεχνική στο Ι.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης. Mετά το πέρας των σπουδών του εργάζεται στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο Τέχνη & Χρώμα. Παρακολουθεί σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και εξειδικεύεται στις ολοκεραμικές αποκαταστάσεις.

Κωνσταντίνος Παπαφλωράτος
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασε οδοντοτεχνική στο Manchester Metropolitan University όπου και εξειδικεύτηκε στις ολοκεραμικές αποκαταστάσεις και στις εργασίες ζιρκονίας. Μετά το πέρας των σπουδών του επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και εργάζεται στο εργαστήριο Τέχνη & Χρώμα στα τμήματα των κεραμικών και του ψηφιακού σχεδιασμού. Παρακολουθεί συνεχώς εκπαιδευτικά σεμινάρια και τα τελευταία χρόνια μαζί με καταξιωμένους συνεργάτες πραγματοποιούν διαλέξεις με θέματα όπως τα θερμοπλαστικά υλικά, οι ολοκεραμικές αποκαταστάσεις και η ζιρκονία.

Εργασίες

Γέφυρες Ζιρκονίου

Γέφυρες Ζιρκονίου
Ολοκεραμικές ΑποκαταστάσειςΟλοκεραμικές Αποκαταστάσεις
Όψεις ΠορσελάνηςΌψεις Πορσελάνης
ΕμφυτέυματαΕμφυτέυματα
Μεταλοκεραμικές ΣτεφάνεςΜεταλοκεραμικές Στεφάνες
Τηλεσκοπικές Στεφάνες Τηλεσκοπικές Στεφάνες
Μερικές οδοντοστοιχίεςΜερικές οδοντοστοιχίες
Επένθετες ΟδοντοστοιχίεςΕπένθετες Οδοντοστοιχίες

Photos

Map

Swap Start/End

Κριτικές Χρηστών

Δεν υπάρχουν κριτικές χρηστών για αυτή την εγγραφή.