ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ Featured

https://www.toothnew.gr/media/reviews/photos/thumbnail/130x130c/16/ce/4d/Logo-Karabela-10-1508313077.png
 
0.0
 
0.0 (0)
3624   0   13   0   0   0
  Add Media

Πρόσθετες Πληροφορίες

Ειδικότητα
Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο

Τοποθεσία

Χώρα
Ελλάδα
Διεύθυνση
2η πάρoδος Παύλου Μελά
Νομός
Καβάλας
Περιοχή
Καβάλα

Επικοινωνία

Τηλέφωνο
2510 231 930
Fax
2510 231 930
Ιστοσελίδα
E-mail
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

CAD-CAM
• Ολοκεραμικά
• Μεταλλοκεραμικά
• Εμφυτεύματα
• Σύνθετες Από/σεις
• Τηλεσκοπικές Α'+Β'
• Μεταλλικοί Σκελετοί
• Meryland

ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΕΣ
• Θερμοσυμπιεζόμενες Άθραυστες
• Ακρυλικές

ΝΑΡΘΗΚΕΣ
• Βρυγμού
• Λεύκανσης
• Χειρουργικοί
• Mouthguard

Κώστας Καράμπελας

Τελειώνοντας την σχολή οδοντοτεχνιτών και την πρακτική μου εξάσκηση επί 3ετιας σ’ οδοντοτεχνικό εργαστήριο της Θεσσαλονίκης, συνέχισα την άσκηση της οδοντοτεχνικής σε δικό μου εργαστήριο. Σ’ολη την διαδρομή μου παρακολούθησα πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια σε Ελβετία, Ιταλία, Γερμανία και φυσικά στην χώρα μας σ’ όλες τις επιμέρους τεχνικές.

Η συνεργασία μου με οδοντογιατρούς της Ελλάδας αλλά και της Γερμανίας συνέβαλαν στην συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων και την ενασχόληση μου με προσθετικά περιστατικά υψηλής ακρίβειας και αισθητικής .

Συνειδητοποιημένος για το επάγγελμα που ασκώ και υπεύθυνος ως άτομο, αποδίδω στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου για να παρέχω, μαζί με τους συνεργάτες μου, το καλύτερο αποτέλεσμα στους συνεργάτες οδοντίατρους και κατ’ επέκταση στους ασθενείς σας.

 
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Πάνος Παπανδρέου

Στην Παστέρ παρακολούθησα και σπούδασα οδοντοτεχνίτης και μετέπειτα ολοκλήρωσα την πρακτική μου σε οδοντοτεχνικό εργαστήριο της Θεσσαλονίκης η αγάπη μου για την πόλη της Καβάλας με έφερε πίσω και συνέχισα να ασκώ το επάγγελμα του οδοντοτεχνίτη γιατί με γεμίζει και αγαπώ αυτό που ακριβώς κάνω.

Παρακολούθησα επιτυχώς πολλά σεμινάρια και εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό με επιτυχία και με μοναδικό σκοπό να μεταφέρω την γνώση στην καθημερινή πράξη. Έχω απόκτησει εξειδίκευση στην κινητή προσθετική εξασκώντας επί σειρά ετών πολλές τεχνικές κορυφαίων δασκάλων και εταιρειών.

 

Λένα Θεοφυλακτίδου

Ασκώ το επάγγελμα του οδοντοτεχνίτη πάρα πολλά χρόνια, παρ' αυτά συνεχίζει να με γοητεύει σαν τον πρώτο καιρό. Τα συνεχή σεμινάρια και οι επισκέψεις σε εκθέσεις και παρουσιάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό,έχουν ως αποτέλεσμα την κατανόηση και κτήση της γνώσης για να μπορώ να την μεταφέρω στην πράξη.

Στις άριστες συνθήκες του εργαστηρίου και στην άνεση για δημιουργική εργασία μπορώ και αποδίδω στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου και να χαίρoμαι για το αποτέλεσμα της εργασίας μου.

 

Γιώργος Οικονομόπουλος

Η πρώτη μου επαφή με την οδοντοτεχνική άρχισε με τις σπουδές μου στην σχολή Παστέρ της Θεσσαλονίκης. Η παράλληλη παρακολούθηση και εκπαίδευση σ' εργαστήριο με βοήθησε να καταλάβω και να αγαπήσω την οδοντοτεχνική.

Επέστρεψα στην Καβάλα και συνέχισα να εργάζομαι ως οδοντοτεχνίτης χωρίς να σταματήσω να εξελίσσομαι παρακολουθώντας σεμινάρια, παρουσιάσεις και εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Εξειδίκευση απέκτησα στην χύτευση και κατεργασία του μετάλλου και στις κολλήσεις με λέιζερ από εταιρίες του εξωτερικού. To παραγόμενο αποτέλεσμα με ενθουσιάζει και με σπρώχνει σε νέα πιο δύσκολα και πιο οριακά επιτεύγματα.

 

Σοφία Μωυσιάδου

Ως υπάλληλος γραφείου συνεργάζομαι με την ομάδα των οδοντοτεχνικών και νιώθω να συμβάλω στην δημιουργική τέχνη - εργασία του εργαστηρίου.

 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   

Photos

Map

Swap Start/End

Κριτικές Χρηστών

Δεν υπάρχουν κριτικές χρηστών για αυτή την εγγραφή.