ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ Featured

https://www.toothnew.gr/media/reviews/photos/thumbnail/130x130c/79/5b/55/konto-logo-80-1550057409.jpg
 
0.0
 
0.0 (0)
2648   0   30   0   0   0
  Add Media

Πρόσθετες Πληροφορίες

Ειδικότητα
Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο

Τοποθεσία

Χώρα
Ελλάδα
Διεύθυνση
Σφακιανάκη Ι. 24
Νομός
Χανίων
Περιοχή
Χανιά

Επικοινωνία

Τηλέφωνο
28 210 57 742
Fax
28 210 23 409
E-mail
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το οδοντοτεχνικό εργαστήριο του Ηλία Κοντογιάννη παρέχει ένα ολοκληρωμένο φάσμα των οδοντοτεχνικών εργασιών.
Επιλέξτε από τις ακόλουθες κατηγορίες για να μάθετε περισσότερα.

 

Το οδοντοτεχνικό εργαστήριο του Ηλία Κοντογιάννη, ιδρύθηκε το 1984 στα Χανιά και από τότε μέχρι σήμερα ασχολείται με όλο το φάσμα των οδοντοτεχνικών εργασιών.

Ο συνδυασμός της πολύχρονης πείρας, η χρήση άριστων υλικών και η υιοθέτηση νέων τεχνολογιών υπόσχεται ένα άριστο αποτέλεσμα.

Στόχος, από την αρχή της λειτουργίας του εργαστηρίου, ήταν και είναι η παρακολούθηση της ραγδαίας εξέλιξης τόσο στον οδοντιατρικό τομέα όσο και στον οδοντοτεχνικό.

Τον Ιανουάριο του έτους 1990, το εργαστήριο μεταφέρθηκε σε καινούριο χώρο επί της οδού Ι. Σφακιανάκη 24, όπου λειτουργεί μέχρι και σήμερα. Στον χώρο αυτό, λοιπόν, ιδρύθηκε το νέο εργαστήριο 120 τ.μ. με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα καθώς και πάγκους εργασίας της Γερμανικής εταιρίας Freuding Labors. Σε τακτά χρονικά διαστήματα, το εργαστήριο εξοπλίστηκε με νέα μηχανήματα και τεχνολογίες, για την καλύτερη ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών.

Τον Αύγουστο του 2013, έγινε ριζική ανανέωση μηχανημάτων και εξοπλισμού του εργαστηρίου, καθώς η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας το απαιτούσε.

Το εργαστήριο εξοπλίστηκε με μηχανήματα τεχνολογίας CAD CAM (Computer-Aided Design, Computer Aided Manufacturing), καθώς, επίσης αντικαταστάθηκαν όλα τα μηχανήματα με νέα τελευταίας τεχνολογίας και πιο σύγχρονα.

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την τεχνολογία της μεγαλύτερης εταιρίας οδοντιατρικών και οδοντοτεχνικών υλικών GC, αγοράστηκε το Scanner της εταιρίας αυτής, με απόκλιση στην εφαρμογή μικρότερη των 5 micron. Επίσης, επιλέχθηκε η μηχανή κοπής CNC Μετάλλου, Ζιρκονιας, Κεραμικών Υλικών, Pmma της Γερμανικής εταιρίας VHF, το 5 S2 IMPRESSION.

Επίσης, υπάρχει συνεργασία και με άλλα οδοντοτεχνικά εργαστήρια για την κατασκευή του μεταλλικού σκελετού με τη μέθοδο της αναδόμησης του μετάλλου Laser Sintering.

Τέλος, το εργαστήριο KDL, συνεργάζεται με την εταιρία GC, με έδρα το Βέλγιο για την κοπή εξατομικευμένων abutments και επιεμφυτευματικων εργασιών.

   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
   

Photos

Map

Swap Start/End

Κριτικές Χρηστών

Δεν υπάρχουν κριτικές χρηστών για αυτή την εγγραφή.