ΝΕΓΡΙΝ ΙΝ DENTAL Featured

https://toothnew.gr/media/reviews/photos/thumbnail/130x130c/ca/a2/6b/logo-negrin-79-1531823734.png
 
0.0
 
0.0 (0)
1174   0   1   0   0   0
  Add Media
logo-negrin.png

Τοποθεσία

Χώρα
Ελλάδα
Διεύθυνση
Φωκίδος 51
Τ.κ
11527
Νομός
Αττικής
Περιοχή
Γουδί

Επικοινωνία

Τηλέφωνο
210 77 11 605
Fax
210 77 54 065
Κινητό
697 48 10 996
Ιστοσελίδα
E-mail
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας ξεκίνησε το 1978 με την επωνυμία ΑΝΝΑ ΝΕΓΡΙΝ με αντικείμενο την εισαγωγή και πώληση οδοντιατρικών υλικών και μηχανημάτων.

Χάρη στην προσήλωση μας στη συνέπεια, την εξυπηρέτηση και την ποιότητα με την σωστή τιμή κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των συνεργατών οδοντιάτρων και η εταιρεία μας μεγάλωσε και διεύρυνε την γκάμα των προϊόντων της. 

Ταυτόχρονα η συνεχής αναζήτηση καινοτόμων προϊόντων, η προσεγμένη επιλογή τους και το μεγάλο απόθεμα, απαντούν στις ανάγκες του συγχρόνου οδοντίατρου που χρειάζεται λύσεις άμεσα.

Σήμερα, συνεχίζοντας με την επωνυμία ΝΕΓΡΙΝ ΙΝ DENTAL και με ανανεωμένη ομάδα λειτουργούμε στον ανακαινισμένο χώρο μας με κίνητρο τις προκλήσεις του μέλλοντος και την συνεχή βελτίωση.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ:

Εμφυτευματολογία: MIS Implant Technologies (συστήματα εμφυτευμάτων: V3, C1, SEVEN/ βιουλικά /MGuide), TSF (αλλομοσχεύματα), Collagen AT (μεμβράνες οστικής ανάπλασης) TechnoImplant (χειρουργικό μοτέρ), DENTFLEX (χειρουργικές χειρολαβές), PERIOTEST M (μετρητής οστεοενσωμάτωσης & κινητικότητας φυσικών δοντιών), IMPLANT LOCATOR Forum (εντοπιστής εμφυτευμάτων)

Συσκευές: TUTTNAUER (αυτόκαυστοι κλίβανοι), FORUM (εντοπιστές ακροριζίου BINGO & Novapex), DELDENT (τρυγία, αμμοβολή, minιbluster), DentalFuge (συσκευή φυγοκέντρισης)

Αναλώσιμα: BJM (κονία εμφυτευμάτων Cem-Implant, ρητινώδης κονία High-Q-Bond, συγκολλητικούς παράγοντες, ρητίνες Profil), SILMET (όψεις ProVeneer, αμαλγάματα), EDS (σύστημα διεύρυνσης ριζικού σωλήνα, άξονες τιτανίου flexi-post), SOFIC (βελόνες), VISTA (EDTA, βελόνες διακλεισμού, ΜΤΑ), PSP (κονίες μόνιμης συγκόλλησης με νερό), STRAUSS (εγγλυφίδες διαμαντέ, χειρουργικές φρέζες).

Map

Swap Start/End

Κριτικές Χρηστών

Δεν υπάρχουν κριτικές χρηστών για αυτή την εγγραφή.