YGEIA DENT Featured

https://www.toothnew.gr/media/reviews/photos/thumbnail/130x130c/e9/0e/b3/logonew-27-1547640260.jpg
 
0.0
 
0.0 (0)
1953   0   1   0   0   0
  Add Media

Τοποθεσία

Χώρα
Ελλάδα
Διεύθυνση
Περ. Σταύρου 9
Τ.κ
11524
Νομός
Αττικής
Περιοχή
Παλαιό Ψυχικό

Επικοινωνία

Τηλέφωνο
+30 210 69 90 007
Κινητό
+30 69 44 31 08 52
Ιστοσελίδα
E-mail
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Μετά από δεκαετή εμπειρία μας στον οδοντιατρικό και χειρουργικό χώρο , αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε την νέα μας προσπάθεια δημιουργώντας την εταιρεία μας, όπου ιδρύθηκε με σκοπό την εμπορία οδοντοτεχνικών, οδοντιατρικών υλικών αλλά και μηχανημάτων.

Η εξειδίκευση μας στο χειρουργικό τομέα έχει ως αποτέλεσμα την εισαγωγή και αντιπροσωπεία υλικών υψηλής ποιότητας που σκοπό έχουν την κάλυψη των αναγκών ενός σύγχρονου οδοντιατρείου.

Εμφυτεύματα, εξειδικευμένα χειρουργικά μοτέρ και μηχανήματα, ιατρικά και οδοντιατρικά εργαλεία καθώς επίσης βιουλικά υλικά και μοσχεύματα περιλαμβάνονται στην πλούσια γκάμα των προϊόντων που εμπορεύεται η εταιρεία μας μέσω των διεθνών εταιρειών που εκπροσωπούμε.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

Η YGEIA DENT αντιπροσωπεύει επώνυμες εταιρείες όπως οι J DENTAL CARE , NOUVAG AG και πολλές άλλες. Εταιρείες οι οποίες ταυτίζονται με την ποιότητα, με όλα τους τα προϊόντα να περνούν από αυστηρούς ελέγχους πριν διατεθούν στην αγορά. Ταυτόχρονα νέες συνεργασίες διευρύνουν συνεχώς τα προϊόντα της εταιρείας μας με σκοπό να συμβαδίζουμε πάντα σύμφωνα με την εξέλιξη της τεχνολογίας.

Η συνέπεια, η εξυπηρέτηση η αμεσότητα και η ποιότητα των προϊόντων σε συνάρτηση με την σωστή τιμή τους θα είναι τα στοιχεία με τα οποία θέλουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των συνεργατών οδοντιάτρων.

 • Οδοντιατρικά εμφυτεύματα
 • Χειρουργικά μοτέρ

Η JDentalCare είναι μια ιταλική εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή προηγμένων οδοντικών εμφυτευμάτων. Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τους αυστηρότερους κανόνες όπως FDA, CE κ.α. Μπορούμε να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα οδοντικών εμφυτευμάτων υψηλής ποιότητας, προσθετικών αποκαταστάσεων, χειρουργικών κιτ, εργαλείων και υπηρεσιών ψηφιακής οδοντιατρικής. Τα εμφυτεύματα JD ανήκουν σε μια κατηγορία εμφυτευμάτων που έχουν σχεδιαστεί για να έχουν ένα επιθετικό σχεδιασμό και μπορούν να τοποθετηθούν με υψηλή ροπή εισαγωγής και να αποκτήσουν μεγάλη αρχική σταθερότητα. Δημοσιεύουμε επίσης πολλά επιστημονικά άρθρα σε σημαντικά διεθνή περιοδικά και οργανώνουμε συνεχώς εξειδικευμένες μελέτες.

JD εμφυτεύματα: 10 λόγοι για την καλύτερη επιλογή

1ος λόγος: 100% Made in Italy

 • Το Implant JDEvolution® κατασκευάζεται στη Modena, σε μια περιοχή που χαρακτηρίζεται για την βαθιά τεχνογνωσία στην μικρομηχανική ακριβείας που εφαρμόζεται στον ιατρικό τομέα και όχι μόνο.
 • Η Modena είναι η έδρα της Ferrari, της Maserati και της Lamborghini: η δέσμευση για τις καλύτερες επιδόσεις, την υψηλότερη ποιότητα και τα πιο αξιόπιστα προϊόντα βρίσκεται στο DNA μας.

2ος λόγος: Σχεδιασμός

 • Το JDEvolution® είναι κατασκευασμένο από Pure Titanium grade 4. Η επιφανειακή επεξεργασία είναι S.L.A ..
 • Ο ενεργός σχεδιασμός του εμφυτεύματος JDEvolution® προωθεί μια απλοποιημένη διαδικασία εισαγωγής και μια υψηλή αρχική σταθερότητα ακόμη και σε μαλακά οστά και μεταεξακτικα φατνία.


Για τους λόγους αυτούς, το JDEvolution® συνιστάται ιδιαίτερα για διαδικασίες άμεσης φόρτωσης.

3ος λόγος: Επιστημονικό υπόβαθρο

 • Το Implant JDEvolution® υποστηρίζεται από πολλά μακροχρόνια κλινικά δεδομένα και επιστημονικές μελέτες που έχουν δημοσιευτεί στα σημαντικότερα διεθνή περιοδικά της εμφυτευματολογίας. Για μελέτες και κλινικές περιπτώσεις, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.jdentalcare.com
 • JD Evolution, εξαιρετικά κλινικά αποτελέσματα.
 • Από το 2007, περισσότερα από 1100 εμφυτεύματα JDEvolution® έχουν κλινικά τεκμηριωθεί σε περισσότερους από 750 ασθενείς με πολλά έγγραφα που δημοσιεύονται στα πιο γνωστά περιοδικά εμφυτευμάτων

4ος λόγος: Ενιαία πλατφόρμα

 • Εξαιρετική εσωτερική σύνδεση 100% συμβατή με το Zimmer Dental © Screw-Vent®, και με πολλά άλλα συμβατά με το Zimmer Dental ,όπου η σύνδεση αναγνωρίζεται παγκοσμίως από όλες τις κύριες βιβλιοθήκες CAD / CAM.
 • Ενιαία προσθετική πλατφόρμα για όλες τις διαμέτρους εμφυτεύματος. Μια απίστευτη εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου για την κλινική σας: η ενιαία προσθετική σύνδεση θα σας επιτρέψει να έχετε μόνο λίγα αποθέματα προσθετικών εργαλείων στην κλινική σας.

5ος λόγος: Ευελιξία

 • Μέγιστη ευελιξία για τον οδοντίατρο χάρη σε μια πλήρη γκάμα προσθετικών εξαρτημάτων.

6ος λόγος: Άμεση φόρτωση

 • Το Implant JDEvolution® είναι το ιδανικό σύστημα για άμεση φόρτωση και τεχνική All-on-4/6.
 • Με το καινούργιο JDEvolution® 18mm θα μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε ένα bicortical anchorage με τα εμφυτεύματά σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε υψηλή πρωτοβάθμια σταθερότητα για τις άμεσα φορτισμένες αποκαταστάσεις σας.
 • Η χρήση του JDGuide βοηθά στην εξασφάλιση της τοποθέτησης των εμφυτευμάτων με σωστή θέση, γωνίωση και εμφάνιση.

7ος λόγος: Σταθερά αποτελέσματα

 • Το JDEvolution® είναι ασφαλές και σταθερό με την πάροδο του χρόνου.
 • Προβλεπόμενη οστεοενσωμάτωση χάρη στην υψηλή πρωταρχική σταθερότητα ακόμα και σε υποβαθμισμένες οστικές και μεταξακτικές περιοχές. Επιπλέον, το σύστημα εμφύτευσης JDentalCare εγγυάται τη σταθερότητα των μαλακών ιστών χάρη στην ιδέα της Platform Switching.

8ος λόγος: Ποιότητα

 • Σύστημα ελέγχου ποιότητας σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 13485 για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα, σύμφωνα με την Οδηγία 93/42 για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα. Το σύστημα εμφύτευσης JDentalCare εγκρίθηκε πρόσφατα από την FDA.
 • Τα οδοντικά εμφυτεύματα JDEvolution® είναι καταχωρημένα στην Ευρώπη και σε περισσότερες από 15 χώρες σε όλο τον κόσμο (συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Καναδά και του Μεξικού) και σύντομα σε πολλά άλλα.
 • Όλα τα εξαρτήματα JDEvolution έχουν δοκιμαστεί για την μηχανική αντοχή τους σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO14801, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Politecnico di Milano.

9 ο λόγος: στενά εμφυτεύματα

 • Κατασκευάζουμε επίσης στενά εμφυτεύματα για χώρους με περιορισμένα περιθώρια : το εμφύτευμα JDEvolution® S με διάμετρο 3.2 mm και το νέο JDIcon® Ultra.S με διάμετρο 2.75 mm και εσωτερική κωνική σύνδεση.

10ος λόγος: Εκπαίδευση

 • Η JDentalCare προσφέρει στους πελάτες της ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια, που πραγματοποιούνται απευθείας στην έδρα της Modena στο Κέντρο Εκπαίδευσης JDentaCare.
 • Δύο διαφορετικά μαθήματα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες ενός διεθνούς κοινό. Το "Εισαγωγή στο πρόγραμμα εμφυτευμάτων JDentalCare" και το "All-on-4® Χειρουργικό πρωτόκολλο κλινικής πορείας" ειδικά σχεδιασμένο για την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων JDentalCare σε νέους χρήστες μας σε προχωρημένες επίπεδο με προηγμένες τεχνικές τοποθέτησης.
 • Μαζί με την εκπαίδευση, ο πελάτης θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί τη Modena με τις εξαιρετικές της ομορφιές (συμπεριλαμβανομένου του μουσείου Ferrari στο Maranello) και να απολαύσει ένα απολαυστικό δείπνο με χαρακτηριστική ιταλική κουζίνα.  

Η JDentalcare είναι παρούσα σε περισσότερες από 35 χώρες παγκοσμίως. Μέσα στο 2018 η εταιρεία μας συνεργάστηκε με την YGEIA DENT για την Ελλάδα και την Κύπρο και με κοινή προσπάθεια θα μεταφέρουμε το μήνυμά μας σε οδοντιάτρους και ασθενείς ,

«Just smile» :
'' because, at the end, nothing is easier than smiling ''.

Distributor σε Ελλάδα και Κύπρο.

Map

Swap Start/End

Κριτικές Χρηστών

Δεν υπάρχουν κριτικές χρηστών για αυτή την εγγραφή.