DENTAL ROOTS Featured

https://toothnew.gr/media/reviews/photos/thumbnail/130x130c/0f/26/3d/DENTAL-ROOTS-LOGO-29-1635158967.jpg
 
0.0
 
0.0 (0)
464   0   1   0   0   0
  Add Media

Τοποθεσία

Χώρα
Ελλάδα
Διεύθυνση
Συντ. Δαβάκη 8
Τ.κ
16233
Νομός
Αττικής
Περιοχή
Βύρωνας
Πόλη
10441 - Αθηνα - ΑΤΤΙΚΗΣ

Επικοινωνία

Τηλέφωνο
697 82 08 428 / 698 30 53 144
Ιστοσελίδα
E-mail
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Ύστερα από δεκαετή εμπειρία αποκλειστικά στον χώρο των οδοντικών εμφυτευμάτων και συνολικά δεκαοχτώ χρόνια στον τομέα των πωλήσεων, αποφασίσαμε να ιδρύσουμε την δική μας εταιρεία. Δουλεύουμε με όρεξη ,πάθος και ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις στον κλάδο των εμφυτευμάτων. Στόχος μας η πλήρης και άμεση κάλυψη των αναγκών των οδοντιάτρων καθ΄ όλη την διάρκεια της ημέρας, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα εμφυτευματικών λύσεων. Μένοντας πιστοί στο ''moto'' μας ''WIDE RANGE IMPLANT SOLUTIONS''.

Η αποστολή της Dental Roots είναι να προσφέρει προσιτές και εξατομικευμένες λύσεις, βελτιώνοντας με βιώσιμο τρόπο αφενός τις θεραπευτικές μεθόδους των οδοντιάτρων και αφετέρου την στοματική υγεία σε όλο τον κόσμο.

Dental Roots – Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της Btk Dental στην Ελλάδα.


Από το 1998 η εταιρεία BTK BIOTEC εδραιώθηκε στην παγκόσμια κοινότητα των οδοντικών εμφυτευμάτων χάρη στα κορυφαίας ποιότητας υλικά που χρησιμοποιεί αλλά και στην ασύγκριτη Ιταλική δεξιοτεχνία, συνδυάζοντας τεχνολογίες αιχμής και βιολογία.

Βρίσκεται σε πάνω από 40 χώρες στον κόσμο. Συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια της Ιταλίας και άλλων χωρών, έχοντας μεγάλη επιστημονική έρευνα και μελέτες για τα εμφυτεύματά της. Όλα της τα προϊόντα παράγονται αποκλειστικά στο εργοστάσιο της, που βρίσκεται στην βόρεια Ιταλία σε ένα από τα μεγαλύτερα βιομηχανικά κέντρα της χώρας (VICENZA- POVOLARO DI DUEVILLE),φέροντας την πιστοποίηση "100% Made in Italy". Όλα αυτά την καθιστούν ως μια από τις πιο πετυχημένες και αξιόπιστες εταιρείες σε όλο τον κόσμο με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.

Το σύστημα οδοντικών εμφυτευμάτων της BTK Dental αποτελεί το πληρέστερο σύστημα της αγοράς, έχοντας στο portfolio της όλες τις εμφυτευματικές λύσεις ,ακόμα και για τις περιπτώσεις όπου στο παρελθόν θεωρούνταν ακατόρθωτες.

Η ενέργεια που παράγεται από ένα χαμόγελο είναι αυτό που μας οδηγεί και μας παρακινεί: η εργασία με ένα χαμόγελο, για ένα χαμόγελο, είναι κάτι που προέρχεται από βαθιά μέσα μας, προκύπτει από το DNA μας.

Κύριος στόχος μας το χαμόγελο του ασθενούς.

Οι ασθενείς γνωρίζουν ότι το όμορφο χαμόγελό τους εξαρτάται από τον επαγγελματισμό του οδοντιάτρου τους και από την ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιούνται, το σύστημα της BTK σας βοηθά να διαδώσετε την κουλτούρα της Εμφυτευματολογίας.

Το προσωπικό διαβατήριο των εμφυτεύματων της BTK, που έχει στην κατοχή του ο ασθενής αμέσως μετά την χειρουργική επέμβαση, περιέχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με την ιχνηλασιμότητα των προϊόντων και αποτελεί πρόσθετη εγγύηση για την ποιότητα όλων των συστατικών και του επαγγελματισμού του οδοντιάτρου.

Ύστερα από μεγάλη έρευνα, δεν καταφέραμε απλά να εισάγουμε ένα εμφύτευμα υψηλής ποιότητας, αλλά να έρθουμε σε επαφή με μία εταιρεία κολοσσό που συνάδει με τις αντιλήψεις και την κουλτούρα μας.

ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Δέσμευση της ΒΤΚ είναι η αύξηση της αποτελεσματικότητας των βιομηχανικών διαδικασιών: στόχος η διασφάλιση μιας βιώσιμης ανάπτυξης που θα εξισορροπεί την οικονομική ανάπτυξη, την κοινωνική ευημερία και τον σεβασμό του περιβάλλοντος.Το εργοστάσιο παραγωγής της τροφοδοτείται από φωτοβολταϊκά συστήματα και σχεδιάζεται σύμφωνα με ακριβείς αξιολογήσεις των περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Επιπλέον, παρέχει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες απασχόλησης. Την τήρηση των διεθνών νόμων και κανονισμών σχετικά με τις περιβαλλοντικές πιστοποιήσεις και τους πολιτισμούς, προσθέτοντας οικειοθελώς συμπληρωματικές διαδικασίες επιθεώρησης.

Τέλος, η BTK είναι μέλος του Club και συνεργάτης του Ιδρύματος CUOA (Centro universitario di organizzazione aziendale), από τα πιο διάσημα Πανεπιστημιακά Κέντρα Οργάνωσης Επιχειρήσεων στην Ευρώπη, η οποία εκπαιδεύει τη νέα διευθυντική και επιχειρηματική τάξη στην Ιταλία για σχεδόν 60 χρόνια. Παράλληλα η Ακαδημία της BTK επενδύει στην εκπαίδευση χιλιάδων επαγγελματιών οδοντιάτρων από όλο τον κόσμο, προσφέροντάς τους εξειδικευμένες επιστημονικές συνεδρίες στις οποίες μπορούν να μάθουν για τις πιο ενημερωμένες έρευνες στην Εμφυτευματολογία.

Αποτελεί ένα πλήρες σύστημα με ευρύ φάσμα εμφυτευματικών λύσεων:

 • Bone Level
 • Tissue Level
 • Narrow
 • Short
 • Slim
 • Ultra Wide

Παρέχει όλες τις σειρές εμφυτευμάτων γναθοπροσωπικής χειρουργικής:

 • Ζυγωματικά
 • Πτερυγοειδή
 • Ρινικά

Έχει καινοτόμα προϊόντα –εξατομικευμένες 3D λύσεις για εξαιρετικά ατροφικές γνάθους:

 • Υποπεριοστικά εμφυτεύματα (IUXTA 3D SUBPERIOSTEAL IMPLANTS)
 • 3D πλέγματα τιτανίου (3D MESH)
 • 3D συνθετικά οστικά μοσχεύματα (RIGENERA 3D)

Πλάκες οστεοσύνθεσης - 3D OSTEOSYNTHESIS PLATES

Ολοκληρωμένο KIT οστεοσύνθεσης - BT SCREW KIT

Το προσθετικό σύστημα διαθέτει τεράστια ποικιλία σε διαβλενογόνια –διαμέτρους –κλίσεις.

Τέλος, η επιφάνεια που χρησιμοποιεί σε όλες τις σειρές των εμφυτευμάτων της, από την ημέρα ίδρυσής της έως τώρα είναι η γνωστή και από τις πιο επιστημονικά τεκμηριωμένες επιφάνειες στην ιστορία της εμφυτευματολογίας η DAE surface (Double Acid Etched surface).

Map

Κριτικές Χρηστών

Δεν υπάρχουν κριτικές χρηστών για αυτή την εγγραφή.