Αγανακτισμένος από τα συνηθισμένα παιχνίδια  σκέφτηκε έναν έξυπνο και πρωτότυπο τρόπο να πλένει τα δόντια του!

 

Άν έχεις ταλέντο κι έχεις κατασταλάξει για την επαγγελματική σου σταδιοδρομία όλα είναι εύκολα και ανεξαρτήτου ηλικίας. Αυτή η μικρή διάνοια που βλέπετε σ΄ώρες παιχνιδιού ανακάλυψε την παραπάνω δημιουργία.

Αγανακτισμένος από τα συνηθισμένα παιχνίδια που πλέον δεν του πρόσφεραν κανένα ενδιαφέρον, σκέφτηκε μιας και τ΄όνειρό του είναι να γίνει οδοντίατρος, να βρεί έναν έξυπνο και πρωτότυπο τρόπο να πλένει τα δόντια του και να μη ξοδεύει την οικογένεια με την αγορά παιχνιδιών, γιατί θα τα φτιάχνει μόνος του πλέον!

Δανείστηκε λοιπόν μια 'θεότητα' κι έφερε το παρελθόν στο παρόν. Η εφαρμογή του παιχνιδιού πέτυχε. Τ' αποτελέσματα ήταν θεαματικά κι όπως παρατηρείτε κι εσείς τα δόντια που πλένονται φαίνονται πεντακάθαρα.
Ωστόσο, υπήρχαν πολλοί που κατέκριναν την εικόνα, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για ένα καλοσχεδιασμένο μοντάζ. Όπως και να΄χει σίγουρα είναι πιο εύκολο να χρησιμοποιείς το ένα σου χέρι για να πλένεις τα δόντια παρά να επικεντρώνεσαι και με τα δυο σ΄ένα τηλεχειριστήριο αυτoκινήτων. Η ευφυϊα των παιδιών και η δημιουργικότητά τους είναι αξιοθαύμαστη!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Να παρατηρείτε τα παιδιά σας ενώ παίζουν.
Όλο και κάτι θα ανακαλύψουν για να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή τους και τη δική σας.
Αν ακόμα δεν έχει βρεί κάτι μην απελπίζεστε, το καλό πράγμα αργεί να γίνει! Δώστε τους την ευκαιρία και ό,τι υλικό σας ζητήσουν, δεν ξέρεις καμμιά φορά τι σου "σκαρώνει" ο μικρός Κύρος!

 

 

{fcomment}

Scroll to top