Είναι γεγονός ότι το μεγαλύτερο θέαμα του φετινού καλοκαιριού ήταν δίχως άλλο οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Λονδίνο, όπου δίκαια μονοπώλησαν το ενδιαφέρον εκατομμυρίων θεατών σ' ολόκληρο τον κόσμο.

Ήταν επίσης κοινό μυστικό στους κύκλους του διεθνούς jet set, ότι μία τόσο μεγάλη διοργάνωση θ' αποτελούσε χρυσή ευκαιρία προβολής επώνυμων αστέρων από κάθε γωνιά της γης . Ειδικά τις ημέρες τελετής, έναρξης και λήξης των αγώνων για να καθίσεις στην εξέδρα των VIP, εκεί όπου οι κάμερες ζουμάριζαν κάθε τρείς και λίγο, έπρεπε να έχεις μεγάλο…δόντι.

Και μιάς και ο λόγος για δόντια, ξέρετε για την έρευνα που παρήγγειλε μεγάλη εταιρία με προϊόντα καπνού και που πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της διοργάνωσης;

Με φωτογραφίες ανά χείρας και με πόζες που τραβήχτηκαν από παπαράτσι ειδικά γι' αυτήν την δουλειά, ζητήσαν από 500 θεατές να ψηφίσουν ποιά κατά την γνώμη τους ήταν τα 5 καλύτερα και τα 5 χειρότερα διάσημα και συνάμα ελκυστικά χαμόγελα που πέρασαν απο τις εξέδρες.

Η μάχη για την πρώτη θέση δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση για την πρώτη Kate, αντίθετα…πάλεψε πολύ για να ξεπεράσει την Holly.

Νικήτρια λοιπόν η Δούκισσα του Cambridge Kate Middleton, με δεύτερη  την τηλεοπτική παρουσιάστρια Holly Willoughby , το πρόσωπο της διαφήμισης γνωστής οδοντόπαστας 3D White. Μάλιστα, η τελευταία αναδείχθηκε και το αγαπημένο χαμόγελο της Αγγλίας.Να μην ξεχάσουμε ν' αναφέρουμε από τα παραλειπόμενα της δημοσκόπησης, το γεγονός εκείνο που "παίχθηκε" με την Victoria Beckham.Όπου, ενώ οι Spice Girls εμφανίστηκαν στο κλείσιμο του προγράμματος, μπροστά σ' ένα κοινό 80.000 εντός του Ολυμπιακού Σταδίου του Λονδίνου και τουλάχιστον 1 δισ., που παρακολουθούσε το μοναδικό θέαμα της τελετής λήξης από τις οθόνες του, δεν την εμπόδισε από το να ψηφιστεί ως το λιγότερο ελκυστικό χαμόγελο.

Φαίνεται ότι ο κόσμος δεν εμπιστεύεται εύκολα ένα πρόσωπο που αρνείται να χαμογελάσει και να δείξει τα δόντια του. Είναι επίσης εκπληκτικό το πόσο εύκολα  κρίνουμε τους ανθρώπους κυρίως από το χαμόγελό τους.

Η τελική κατάταξη για τα 5 καλύτερα χαμόγελα είναι:

1.  Kate Middleton
2. Holly Willoughby
3. Kim Kardashian
4. Ντέιβιντ Μπέκαμ
5. Tulisa

Η τελική κατάταξη για τα 5 λιγότερο ελκυστικά χαμόγελα είναι:

1. Victoria Beckham
2. Simon Cowell
3. Katie Price
4. Amy Childs
5. Louis Walsh

 

 

{fcomment}

Scroll to top